Totalarrangement

Skal du arrangere et event eller festival, og mangler I et firma til at stå for al vand og sanitet, så kan SK RENTAL hjælpe med det. Vi har 10 års erfaring indenfor branchen.

Rådgivning

SK RENTAL har stået for vand og sanitet på festivaller med 25.000 besøgende, derfor bistår vi gerne med ekspertrådgivning i forbindelse med afholdelse af festival og events, hvis I ikke står med denne ekspertise selv.

Planlægning

Mangler I et firma til at vurdere og planlægge det praktiske omkring vand og sanitet ved jeres event eller festival, så kontakt os, så kan vi lægge en plan for jeres arrangement.

Udførelse

Har I alt på plads til jeres arrangement, men mangler en ansvarlig togholder til at holde styr på vand og sanitet igennem arrangementet, så står vi gerne for det.

Evaluering

Hvad gik godt, hvad gik galt, og hvad skal vi gøre bedre til næste gang? Det er spørgsmål, som SK RENTAL kan hjælpe med at afklare, efter I har afholdt et arrangement.

Samarbejdspartnere

Gennem tiden har SK RENTAL samarbejdet med mange partnere indenfor festival- og eventbranchen. Vi kender derfor de gode firmaer, så hvis du mangler andet, end vi kan tilbyde, så tag en snak med os, så kan det være, vi også kan hjælpe dig med det.